Klienterne siger

33 Kommentarer

 • Cecilie siger:

  Hej Camilla

  Jeg bliver nødt til at fortælle dig, at vores søn sov i dragten i nat (som du beskrev igår). Han sov fra 23-07 og fra 07:30-10:00. Det er altså ALDRIG sket før, og han har været helt rolig hele dagen.

  Jeg må sige, hvor fantastisk en oplevelse det var for mig, at være til afdødekontakt hos dig igår. Det har givet mig en hel anden ro og en god energi. Og idag har jeg allerede brugt øvelsen, med at forestille mig et korset omkring maven, for at lukke dårlige energier ude.

  Jeg er så imponeret over, hvor ufattelig dygtig, jeg synes du er. Det er så spændende, og jeg har aldrig oplevet noget lignende.

  Der er mindst 10, der har spurgt mig om dit navn efter min oplevelse, og jeg vil anbefale dig til alle.

  Tusinde tak! Jeg kommer helt sikkert hos dig igen.

  Mange gode tanker fra Cecilie

 • Jørn siger:

  Jeg er ikke i tvivl, Camila er dygtig. Hun læste mig rigtig godt og jeg fik mange gode og kloge ting med fra en times clairvoyance hos hende. Hun så tydeligt hvor jeg står lige nu og hvad jeg skal gøre for at komme videre. To vigtige sætninger jeg fik med på vejer var : hver dag er en ny begyndelse og et lille skridt i den rigtige retning. Virkeligt jeg kan bruge til noget der hvor jeg er lige nu

 • Leika siger:

  Hej Camila,
  Tusind tak for en rigtig dejlig og beroligende healing samt clairvoyance vejledning i morges/i formiddags. Du er meget god til det du laver og rammer meget præcist. Tak fordi du findes og tak for dine evner!

  Og tusind tak for dejlige, gode, sjove og rørende beskeder fra min datter. Det har jeg haft meget brug for. Jeg er meget glad for at høre fra min datter og er glad for at høre at hun har det godt.

 • 1 2 3 4

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *