Udviklingsforløb

FIND HJEM I DIG SELV – spirituelt og personligt udviklingsforløb

ved Clairvoyant Medium Camila Würtzgaard

 

”I min optik er vi alle spirituelle væsner. Når først vi finder ind til kernen af vores spiritualitet og begynder at leve i overensstemmelse med denne, vil livet virke meget mere meningsfyldt og vores sande potentialer vil blomstre.” 

 

Glæd dig til et spirituelt og personligt udviklingsforløb der hjælper dig med at finde ind til kernen i din spiritualitet  og dermed ”hjem i dig selv”. 

 

I løbet af 16 uger vil jeg dele min viden om det spirituelle og hjælpe dig til at få indsigt i DIN spiritualitet. Under forløbet vil du opdage DINE unikke evner, talenter og potentialer og lære at bruge dem aktivt i samklang med de universelle love. Så hvorfor kæmpe en kamp, når du kan lære at opnå tingene meget lettere – blot ved at have kendskab til nogle enkelte teknikker….?

Forløbet bygger helt grundlæggende på tanken om spirituelt lederskab: at kunne lede sig selv på en autentisk måde ved at følge sin intuition og tage ansvar for sig selv og sin egen energi og dermed skabe de bedst mulige forudsætninger og det liv, DU ønsker – uden at gå på kompromis!

Undervisningen tager udgangspunkt i de spirituelle grundprincipper: at lytte til og følge sin intuition, arbejde med og forvaltning af sin energi, meditation, tillid, brugen af universelle love og flere.

Der arbejdes med fokus på kroppen, sindet og ånden på samme tid således, at der igangsættes en proces, der sigter mod ro i sindet, fred i kroppen og kontakt til sjælen / det åndelige – dette for at opnå stabilitet og balance i livet samt større livsglæde og velvære.

Der vil være stor fokus på selvudvikling, da spirituel og personlig udvikling unægtelig hænger sammen. Ønsker du en god oplevelse med din spirituelle åbning, er det derfor vigtigt, at du udstyres med solide redskaber, der virker. Under forløbet vil du opleve, hvordan det spirituelle, koblet med værktøjer og metoder fra forskellige psykologiske retninger (drysset med lidt spirituelt glitter), vil hjælpe dig med at skabe større balance i dit liv, så du opnår bedre selvværd og større selvtillid.

Undervisningen bevæger sig således på et kontinuum fra personlig udvikling; hvor der arbejdes med effektive redskaber til at klare livets udfordringer samt mere spirituel udvikling; hvor der er fokus på energiarbejde og -håndtering, bevidsthedsudvidende træning samt kontakt til og kommunikation med åndeverdenen. Forløbet tager således udgangspunkt i det bedste fra to verdener.

Selve undervisningen er fordelt over 8 hverdagsaftener med ca. fjorten dage imellem hver mødegang. Undervisningen foregår via vidensdeling, øvelser samt små hjemmeopgaver, man kan lave inden næste mødegang for at booste den personlige og/eller spirituelle udvikling.

Du modtager undervisning i:

 • Den åndelige verden og åndelig udvikling
 • Din indre styrke – tankens kraft
 • Sandhedspostulater, bøn og tillid
 • Universelle love og brugen heraf
 • Energikroppen, energiarbejde & kunsten af skifte sin energi
 • Redskaber til at øge dit selvværd og din selvtillid
 • Redskaber til at slippe uhensigtsmæssige mønstre, der kan lede til stress, udbrændthed, angst og depression
 • Meditation & visualisering
 • De psykiske sanser & træning i clairvoyance
 • Kommunikation med åndeverdenen (herunder mødet med din skytsånd)
 • Etik og moral
 • Et spirituelt liv i balance
 • Små hjemmeopgaver der kan booste din personlige og spirituelle udvikling (valgfrit)
 • Og mere….. 

Når forløbet er slut har du:

 • tilegnet dig viden om den åndelige verden og åndelig udvikling
 • tilegnet dig viden om spirituelle grundprincipper og universelle love. Du lærer blandt andet hvordan du kan tiltrække ting ind i dit liv – en viden der vil støtte og hjælpe dig hver dag resten af dit liv
 • fået redskaber til at leve livet indefra (lytte til din intuition/ dit hjerte og turde følge det), så det ikke er de ydre omgivelser, der er afgørende for de valg du træffer.
 • fået et effektivt indblik i hvordan dine tanker skaber din virkelighed og hvordan du kan arbejdede effektivt med disse, så du begynder at tænke mere positivt.
 • tilegnet dig viden om hvordan du effektivt kan bekæmpe og slippe uhensigtsmæssige mønstre, der kan lede til dårlig selvværd og selvtillid, udbrændthed, bekymringer, angst o.lign.
 • fået viden om og redskaber til at kontrollere din energi, så du ikke føler dig drænet og træt. Du har naturligvis også fået teknikker til, at rense din energi og tanke dig selv op energi med fornyet energi.
 • trænet og arbejdet med dine psykiske sanser – herunder træning i clairvoyance
 • arbejdet med bevidsthedsudvidende øvelser og trænet din kontakt / kommunikation med åndeverdenen i et trygt og sikkert miljø og under kyndig vejledning
 • mødt andre mennesker der er samme sted som dig, fået et netværk og medlemskab i en onlinegruppe, hvor du altid kan sparre med dine medkursister og underviser

Forløbet er kanaliseret og tilpasset af Clairvoyant Medium Camila Würtzgaard og henvender sig til alle, der er interesseret i den åndelige verden – nybegyndere og øvede.

Alle aftener tager udgangspunkt i en legende tilgang, hvor alle kan være med – og glæde vægtes højt!!! 

Praktiske oplysninger

NYE HOLD STARTER OP EFTER SOMMERFERIEN – FLERE INFORMATIONER KOMMER HURTIGST MULIGT! Vil du sikre dig en plads eller kontaktes med henblik på deltagelse i et kommende forløb, kan du sende en mail til Camila@wurtzgaard.dk eller ringe på tlf. 28 29 09 05

Tidspunkt: Alle aftener undervises der fra 18.30 – 21.30 

Sted: Den 6. Sans, Skyttehusgade 34, 7100 Vejle

Underviser: Camila Würtzgaard

Antal pladser: max 10 kursister pr. hold

Pris: 3000 kr. (for alle aftener) inkl. kaffe/ te og sødt 

Ved tilmelding betales et depositum på 800 kr. Det resterende beløb betales inden første undervisningsgang. 

OBS: Betaling sker på MobilePay: 759909Würtzgaard Kanalisering” eller via bankoverførsel (kontonummer oplyses ved henvendelse til Camila Würtzgaard, hvis denne betalingsform ønskes.).

Yderligere information og tilmelding sker ved henvendelse til Camila Würtzgaard: 28 29 09 05/ camila@wurtzgaard.dk

Der tages forbehold for ændringer i undervisningen, da forløbene tilrettes løbende med henblik på at holdets kursisterne får mest muligt ud af forløbet.

Det siger tidligere kursister: 

Camilas workshops har været en kæmpe fornøjelse. Camila formår at skabe et rum fyldt med hjertevarme og lys, hvor der er plads til alt og alle. Min oplevelse er, at selvom jeg er helt grøn indenfor spiritueludvikling, så kan jeg være med. Camila forklarer teorier så simpelt og laver øvelser til en leg og et smukt møde mellem mennesker og den åndelige verden. I hendes selskab føler jeg en enormt ligeværdighed, kærlighed og åbenhed. Hun får de varmeste anbefalinger herfra.  (Ditte)

”Camilas undervisning er meget inspirerende og ikke mindst sjov. Hun formår at skabe et trygt læringsrum, hvor der er plads til alle. Jeg har fået rigtig stort udbytte af aftenerne”. (Alis) 

”Camila er meget talentfuld. Jeg er dybt imponeret over hendes evner.”  (Bente)

Jeg har deltaget i 2 workshops hos Camila Würtzgaard. Her kommer man i kontakt med den åndelige verden og får selv lov at prøve nogle øvelser. Vi har delt vores refleksioner og ikke mindst stærke følelser og det er der plads til i det meget trygge selskab, som man får skabt. Det er helt klart grundet Camilas varme og den indre ro, hun har i kontakten til den åndelige verden. Hvis du er nysgerrig omkring emnet så tag endelig kontakt til Camila Würtzgaard. Jeg giver Camila min varmeste anbefaling og taknemlighed, fordi hun har givet mig den kæmpe glæde, at komme i kontakt med den åndelige verden. (Lillian)

”Camila formår at skabe en tryghed i en situation, hvor man godt kan være usikker. Det gjorde, at jeg turde slappe af og åbne” (Preben) 


© Tekst & billeder på hjemmeside er underlagt copyright by Camila Würtzgaard

Lån af tekst & billeder kræver skriftlig tilladelse fra Camila Würtzgaard