Velkommen til Würtzgaard Kanalisering

Hos Würtzgaard Kanalisering opleves livet som en sjælelig udviklingsrejse med glæder og sorger. Alle mennesker er unikke sjæle, der har valgt hver sin vej. En vej der er præget af muligheder og udfordringer og dermed stort potentiale for udvikling & læring – sådan er livets skole…. 

Camila Würtzgaard har til formål, at hjælpe folk fra mørket til lyset & skabe klarhed via sine indsigter, hjælp og støtte. Hun har derfor skabt Würtzgaard Kanalisering i håbet om, at du kan få den hjælp, DU SØGER, når livets skole udfordrer DIG! …eller når du blot er nysgerrig og søgende.

Få clairvoyant rådgivning udført af Camila Würtzgaard, eksamineret og godkendt af clairvoyant foreningen

Få kontakt til en savnet afdød i professionelle og trygge rammer

Modtag healing af din krop og dit energisystem. Først scannes dit energisystem clairvoyant, hvorefter du modtager den energi, du har behov for

Du lærer at lede dig selv, håndtere din energi og skabe de bedst mulige forudsætninger for DIG – uden at gå på kompromis. Afprøv dine psykiske evner og lad drømme blive til virkelighed!

Deltag i workshops og afprøv dine psykiske evner, få kontakt til åndeverdenen eller prøv at heale – altid med udgangspunkt i en legende tilgang

Et intensivt og seriøst forløb med fokus på spirituel udvikling, træning af dine psykiske sanser & clairvoyance, energiarbejde, kontakt til åndeverdenen og meget mere.

Få renset og fjernet ønsket energi, der laver ravage i dit hjem

Oplev offentlig eller intim klarsyn (afdødekontakt eller clairvoyante beskeder på platform)