Fjernhealing

Fjernhealing – hvad er det?

En fjernhealing er en healing, der sendes på afstand. Det betyder helt konkret, at jeg kan heale dig på afstand – vi skal således IKKE være i samme rum. Når jeg sender en fjernhealing arbejder jeg tæt sammen med mine åndelige hjælpere. Det betyder, i praksis, at jeg igangsætter healingen og mine åndelige hjælpere udfører den – dvs. at de kommer til dig og udfører healingsarbejdet.

 

Jeg tilbyder fjernhealing på forskellige måder:

 • Fjernhealing af enkeltperson uden kanaliserede beskeder
 • Fjernhealing inkl. kanaliserede beskeder (budskaber fra den åndelige verden)
 • Fjernhealing af par
 • Fjernhealing af gruppe
 • Fjernhealing af dyr

 

Derudover tilbyder jeg følgende specialiserede healingsformer – også som fjernhealing:

 • Uriah Chakra Rens (ekstra stærk rensning og genopfyldning af chakras)
 • Spirituel boost (energetisk løft/ boost af dine psykiske sanser eks. klarsyn)
 • Viberations- og bevidsthedsløft

 

Hvad hjælper healing på?

Ifølge Dr. Mikao Usui (grundlæggeren af Reiki) bliver vi syge fordi, vi er i underskud i optagelsen af energi. I sådanne tilfælde kan healingen bruges til at lade menneskers batterier op igen – eller forebygge eventuel energi underskud. Med andre ord hjælper healing altså på det enkeltes menneskets energiniveau, modstandskraft og kan modarbejde sygdomme, skavanker og andre gener. Healing arbejder således både fysisk og psykisk. Nedenstående er et lille udpluk af hvad en/ flere behandlinger kan hjælpe med:

 

Fysisk:

 • kan lindrer smerte, booste immunforsvaret og fjerne spændinger
 • kan hjælpe med at rense ud
 • kan være supplement til andre behandlingsformer
 • kan understøtte medicinske forløb og mindske bivirkninger (fysisk/ psykisk)
 • kan hjælpe før, under og efter graviditet (fysisk/ psykisk)

Psykisk:

 • kan afhjælpe stress, da healing virker stress-reducerende
 • kan afhjælpe søvnbesvær
 • kan hjælpe med at navigere gennem svære beslutningsprocesser
 • kan dæmpe angst, uro, tankemylder og bekymringer (herunder eksamensangst)
 • kan hjælpe til overblik og klarhed
 • kan skabe balance i krop, sind og ånd
 • kan hæve energiniveau
 • kan hjælpe igennem sorg og kriser – herunder hjertesorger
 • kan afhjælpe sukkertræng og støtte i kampen med at kvitte smøgerne

Spirituelt:

 • kan give energetisk løft/ boost af dine psykiske sanser eks. klarsyn
 • viberations- og bevidsthedsløft

 

Hvordan foregår en fjernhealingen?

Når mine åndlige hjælpere healer dig skal du bare ligge og slappe af – evt. med lukkede øjnene. Du kan lytte til noget dejligt afslappende musik, hvis du har lyst. Mange oplever at healingen er så afslappende, at de falder i søvn – vid at det er helt i orden.

Hver healing er individuel og tilrettelagt i tæt samarbejde med den åndelige verden. Det betyder, at alle behandlinger gribes forskelligt an alt efter hvilken klient og/ eller hvilken udfordring, jeg står overfor. På den måde sikrer jeg mig, at min klient altid får det vedkommende har behov for og bliver hjulpet bedst muligt. Jeg arbejder med stor respekt for og tiltro til den åndelige verden og jeg forventer, at mine klienter er anerkendende og respektfulde overfor min måde at arbejde på.

 

Inden healingen:

Inden healingen igangsættes læser du informationerne på denne side.

Jeg vil bede dig sende mig en mail med dit fulde navn samt adressen, du opholder dig på, når du modtager healingen. Oplysningerne bliver udelukkende brugt i forbindelse med afsendelsen af healingen og vil blive slettet så snart, healingen er færdig.

Hvis du ønsker at modtage healing for specifikke ting, kan du sende mig en mail med informationer om dette – alternativt healer jeg pr. intuition. Det betyder,  at jeg healer dig for de ting, som den åndelige verden ønsker at hjælpe dig med.

Du bedes overføre betaling inden, den aftalte tid. Der er mulighed for at betale med mobilepay på nr. 759909 (Würtzgaard Kanalisering) eller lave en bankoverførsel – oplysningerne udleves ved henvendelse til Camila Würtzgaard.

 

Når healingen er slut:

Når healingen er slut sender jeg dig en besked med info om, hvad jeg har lavet energetisk – herefter kan du stille og roligt vende tilbage til din dagligdag – nu med fornyet energi.
Hvis du ønsker det, kan du tilkøbe clairvoyante beskeder. I så fald vil du blive ringet op efter din healing og modtage de beskeder, jeg har fået under healingen (der sættes 20 min. af til denne samtale).

Det er vigtigt,at du drikker et stort glas vand. Grunden til dette er, at healingen igangsætter en udrensningsproces i kroppen, for at skabe eller genskabe balance i systemet. Vandet hjælper kroppen med at frigive kroppens affaldsstoffer og dermed hele processen.

Når man modtager en healing, igangsættes en proces. Det betyder, at healingsenergien arbejder videre i kroppen op til en uge efter en behandling. Healingen arbejder stærkest den/ de første dage efter healingen hvorefter den gradvist vil aftage. I dagene efter en behandling kan man derfor opleve humørsvingninger, temperatursvingninger eller man kan opleve at en eller flere tidligere kendte gener kortvarigt blusser op igen. De psykiske og fysiske reaktioner er helt normale og et led i at genoprette kroppens balance og forsvinder derfor igen indenfor kort tid.

 

Hvordan opleves en fjernhealing:

Det er meget individuelt, hvordan man oplever en healing og ofte kan oplevelsen variere fra gang til gang. Energien vil altid selv finde ubalancerne i kroppen og dermed have en effekt – også i tilfælde af, at du ikke skulle opleve noget.

Nedenstående er eksempler på reaktioner, man kan have:

 • man kan føle varme eller kulde
 • man kan føle en sitrende eller snurrende fornemmelse i kroppen
 • man kan føle en energi løbe igennem kroppen
 • man kan opleve kropslige reaktioner som gråd eller latter
 • maven kan begynde at rumle, man kan få luft i maven og trang til at prutte
 • man kan føle en enorm træthed – nogen falder i søvn
 • man kan føle en ekstrem afslappethed
 • man kan se farver eller billeder for sit indre blik
 • man kan også have en oplevelse af, at man slet ikke oplever noget
 • og meget andet….

 

Da healing opleves individuelt og oplevelser altid vurderes subjektivt, er det meget svært at beskrive det med ord. Dette gælder både oplevelser samt efterfølgende effekt af healingen. Jeg vil derfor afslutte dette afsnit med følgende sætning: ”Det er svært at beskrive hvordan en healing opleves – en healing skal prøves”

 

Hvem kan modtage healing?

Alle kan modtage en healing hos mig uanset alder, skavanker eller eventuelle sygdomme. Når man modtager healing, får man netop den mængde energi, man har brug for – hverken mere eller mindre. Healing af børn kan have kortere varighed og healingensenergien kan være knap så stærk – dette finder jeg ud af i tæt samarbejde med den åndelige verden.

Healing er balsam for krop og sjæl. Man behøver således ikke fejle noget for at modtage en behandling. Mange nyder en stille stund med tid til selvforkælelse og går efterfølgende ud af døren med fornyet energi. En healing kan således være en god måde at forkæle sig selv eller en man holder af. En healing er en investering, du ikke vil fortryde.

 

OBS: En healing bør ikke ses som værende en mirakelkur, men en hjælp til selvhjælp. Healingen igangsætter kroppens naturlige healingsproces og hjælper med at genskabe balance i systemet.

Er der risiko forbundet med healing?

I forbindelse med en behandling, kan der efterfølgende opleves en smule ubehag som humørsvingninger, træthed, kortvarig opblusning af tidligere gener og lignende. Reaktionerne sker som et led i den udrensningsproces, der sættes i gang og er ganske ufarligt! Ubehaget er heldigvis kortvarigt og kun fåoplever ubehag eller gener i forbindelse med en behandling.

Du er naturligvis altid velkommen til at kontakte mig efter en behandling, hvis du har spørgsmål.

 

VIGTIG INFORMATION

Jeg er alternativ behandler med en spirituel indgangsvinkel – ikke læge!

Som alternativ behandler, er jeg underlagt kvaksalverlovgivningen, hvilket betyder, at jeg tilbyder alternativ behandling som supplement til skavanker, sygdomme eller andre gener. Jeg udtaler mig ikke om medicin, diagnosticerer ikke og kommenterer ikke på lægefaglige udtalelser. Jeg berører således ikke det lægefaglige område, men tilstræber altid et godt samarbejder med læger, psykiatere og psykologer. Hvis jeg ikke mener, at mine kompetencer er tilstrækkelige, anbefaler jeg altid mine klienter at søge hjælp et andet sted.

 

Efter endt session

Når en healing er udført og afsluttet på en god måde er sessionen afsluttet. Skulle der opstå spørgsmål i forbindelse med behandlingen, er du altid velkommen til at kontakte mig.

Penge betales ikke retur efter endt session.