Fjernhealingsforløb

FÅ 4 FJERNHEALINGER FOR KUN 250 KR. 

Efter utallige opfordringer og positive tilbagemeldinger har jeg valgt at lave endnu et healingsforløb på 4 fjernhealinger til KUN 250 kr.

Det foregår følgende 4 mandag:
⭐️mandag den 5/12-22  kl. 20.30-21.00
⭐️mandag den 12/12-21  kl. 20.30-21.00
⭐️mandag den 19/12-21 kl. 20.30-21.00
⭐️mandag den 26/12-21 kl. 20.30-21.00

Du får:
⭐️4 x fjernhealing a 30 minutter (til det DU søger hjælp til)
⭐️Info om healingen efterfølgende på facebooksiden “Würtzgaard Kanalisering”
⭐️Mulighed for deling af oplevelser
⭐️Mulighed for sparring

ALT SAMMEN FOR KUN 250 KR.

Normalprisen for en fjernhealing er 600 kr./session. Du sparer således 2150 kr. 

TILMELDING:Du er tilmeldt, når du har overført 250 kr. på mobilepay 759909 (Würtzgaard Kanalisering). HUSK AT SKRIVE DIT FULDE NAVN NÅR DU OVERFØRER! 

HVAD KAN HEALING HJÆLPE PÅ?
Healing hjælper på det enkelte menneskes energiniveau, modstandskraft og kan modarbejde sygdomme, skavanker og andre gener. Healing arbejder således både fysisk og psykisk. Healing kan lindre og/ eller fjerne smerte, fjerne spændinger og booste immunforsvaret. Det kan afhjælpe stress og søvnbesvær, dæmpe angst, uro, tankemylder og bekymringer (herunder eksamensangst) og meget andet.

HVAD SKAL DER FOREGÅ?
Alt du skal gøre er at slappe af, mens du modtager healingen – evt. liggende og med afslappende musik i ørene og lukkede øjne. Mens du slapper af stiller mig til rådighed som kanal, kanaliserer og videresender healingsenergi til dig. Jeg healer pr. intuition dvs. at mine samarbejdspartnere i den åndelige verden fortæller mig, hvad jeg heale for – på den måde sikrer jeg mig, at alle modtager den energi, de har brug for. Når jeg er færdig med at sende healingen, laver jeg et opslag på min facebookside ”Würtzgaard Kanalisering”, hvori jeg fortæller, hvad jeg arbejdede på og oplevede undervejs. Du vil efterfølgende kunne dele dine oplevelser i kommentarfeltet – hvilket jeg stærkt opfordrer til, hvis du har mod på det! Her vil du også kunne modtage sparring eller få besvaret eventuelle spørgsmål, hvis du har brug for det.

Fjernhealingsforløbet består af fire gruppefjernhealinger – de nævnte fire mandage. Det betyder, at healingen sendes til alle, der tilmelder sig. Alle modtager individuel healing og vil derfor have forskellige oplevelser heraf. Sæt meget gerne en intention på det, du ønsker healing for inden healingen modtages! Dvs. at du inden healingen starter tænker “Jeg er modtagelig for healing. Jeg ønsker at heales for ……. ” (tænk på det du ønsker healing for)

Du kan læse meget mere om fjernhealing (generelt) på følgende link: http://wurtzgaard.dk/fjernhealing/

 

TILBAGEMELDINGER FRA TIDLIGERE DELTAGERE I FJERNHEALINGSFORLØB

“Jeg har ikke haft ondt i mit knæ siden, du healede mig”

“Det har været en vild oplevelse at deltage i dit forløb. Jeg kunne tydeligt mærke en sitren og en varme i kroppen og haft en dejlig ro i kroppen siden”

“Jeg har ikke mærket til min gigtproblematik siden, jeg startede på dit fjernhealingsforløb”

“Jeg har prøvet fjernhealing mange gange, men jeg har aldrig oplevet så kraftig en healingsenergi som din”

“Du har fjernet de smerter, jeg har haft i min hofte”

“Jeg har været meget mere glad end jeg plejer. Jeg har ikke været så påvirkelig af andres dårlige humør”

“Jeg har sovet meget bedre end jeg plejer og jeg har ikke været oppe at tisse om natten”

“Vi var 5 personer, der deltog i dit forløb. Ingen af os har prøvet det før og vi var skepsis. Vi kunne allesammen mærke det meget tydeligt og var ikke i tvivl om, hvornår healingen arbejdede”

“Jeg har længe haft søvnbesvær, men har sovet meget bedre efter, jeg deltog i dit healingsforløb”

 

PRAKTISK INFO JF. LOVGIVNINGEN
💥Jeg er alternativ behandler – ikke læge. Der er ingen lovning om nogen form for helbredelse. Healing igangsætter en udrensningsproces i kroppen, for at skabe eller genskabe balance i systemet.
💥Der KAN forekomme reaktioner som træthed, svimmelhed, glæde, humørsvingninger, snurren i kroppen, kortvarig opblusning af tidligere gener og lignende. Reaktionerne sker som et led i den udrensningsproces, der sættes i gang og er ganske ufarligt! Ubehaget er heldigvis kortvarigt og kun få oplever ubehag eller gener i forbindelse med en healing.
💥Healingen arbejder i kroppen i mindst 24 timer (og op til en uge efter behandlingen)
Det er vigtigt, at du drikker et stort glas vand i forbindelse med healingen – gerne efter. Grunden til dette er, at healingen igangsætter en udrensningsproces i kroppen, for at skabe eller genskabe balance i systemet. Vandet hjælper kroppen med at frigive kroppens affaldsstoffer og dermed hele processen.

SIDSTE MULIGHED FOR TILMELDING ER MANDAG DEN 5. DECEMBER KL. 19.30. Tilmelder du dig efter, garanteres ikke for at du modtager første healing, da jeg gør klar til at sende fjernhealingen i dette tidsrum og dermed IKKE er tilgængelig. ØNSKER DU AT TILMELDE DIG EFTER FØRSTE HEALING og dermed modtage 2., 3. og 4. healing, bedes du rette henvendelse direkte til Camila Würtzgaard via mail eller telefon. Prisen for forløbet er den samme (dvs. 250 kr.) uanset, hvornår du tilmelder dig.

DET SKAL DU GØRE:
– Læg dig godt til rette kl. 20.20 – evt. med noget afslappende musik i ørene og lukkede øjne. Tænk gerne på hvad du vil heales for og slip så tankerne igen. Den åndelige verden har modtaget din besked – bare rolig!
– Healingen starter præcis kl. 20.30 og slutter kl. 21.00. NYD DET!
– Bliv gerne liggende 10 min. efter – medmindre du falder i søvn.

‼️ VIGTIG INFO ‼️
👉 Det er dit eget ansvar at huske tiden og anvisningerne for healingerne.
👉 Pengene gives IKKE retur, når først du har tilmeldt dig.
👉 Jeg fralægger mig ethvert ansvar, hvis man ikke følger de vejledninger, der er givet i dette opslag.

Med ønsket om en rigtig god oplevelse med fjernhealing!

JEG GLÆDER MIG TIL AT SENDE DIG HEALING! 😊