Fra hoved til krop – Selvstudie

– kunsten at leve fra hjertet

(selvstudie)

 

Fra hoved til krop – kunsten at leve fra hjertet (selvstudie) er et personligt udviklingsforløb, der hjælper dig fra hovedet og ned i kroppen – hvori de vigtigste informationer er gemt.

Forløbet er bygget op over 8 moduler, som du løbende modtager og kan arbejde med, når / hvor det passer dig! På den måde guides du modul for modul til et dybere lag i og større kendskab til dig selv – indefra. Der skabes kontakt til og arbejdes med din inderste essens/ din kerne, hvorfra der arbejdes med dine indre sandheder og vejledning fra hjertet.

 

Kan du genkende følgende, får du helt sikkert stort udbytte af forløbet

  • Du har mange bekymringer og svært ved at stoppe dem
  • Du vil gerne støttes i processen fra hoved til krop, så du kan mærke, hvad der ville være godt for dig i stedet for at handle tanke-, bekymrings- og frygtbaseret 
  • Du kunne godt bruge en effektiv måde, at regulere dit nervessytem på eks. i pressede situationer
  • Du søger et frirum med tid til dig – og alt du er
  • Du vil gerne lære at lytte til og turde følge dit hjerte
  • Du er nysgerrig på, hvem du er inderst inde
  • Du undrer dig over eller søger en teknik til, hvordan du finder de reneste svar indeni
  • Du vil gerne finde den dybere mening med dit liv – dine inderste ønsker & drømme
  • Du er nysgerrig på din indre visdom og vejen derind – kropsligt, sanseligt og meditativt

 

Forløbet er bygget op omkring lydfiler med guidede meditationer, -sansninger og -kropslige erfaringer. Du skal derfor ikke forholde dig til store mængder (ny) teori, men derimod opdage kvaliteterne i stilheden og dermed lytte til og finde svar indeni dig selv – dette med Camila Würtzgaard som guide.

Fra hoved til krop – kunsten at leve fra hjertet har således fuld fokus på DIG, DIT INDERSTE, DIN SJÆLELIGE LÆNGSEL samt DINE DYBESTE VUGGEGAVER & MEDFØDTE TALENTER.

 

Oversigt over moduler – indhold:
Der tages forbehold for ændringer i indholdet med henblik på at give jer størst udbytte af forløbet…

Modul 1: Træning af bevidst opmærksomhed & meditation
Gennem kropslige øvelser og erfaringer lærer du, hvordan du kan træne din bevidste opmærksomhed, fastholde fokus og skabe større bevidsthed.

Modul 2: Min inderste kerne & mine kerneværdier
Du opnår kendskab til din reneste essens. Hvem er du, når du ‘bare’ er dig? Når du ikke er forældre, barn, kollega, veninde….. og når du ikke skal gemme dig bag en facade?

Modul 3: Mine indre modstandere
Du bliver bevidst om hvilke mønstre, der ‘skjuler’ din inderste kerne for dig og dermed holder dig tilbage. Hvilken rolle/ effekt mønstrene har/ har haft for dig. Hvilke kvaliteter, der er gemt i mønstret og hvordan du kan bruge dem fremover fra et ressourcestærkt og selvkærlig sted.

Modul 4: Min største længsel
Du bliver bevidst om det, du savner i dit liv. Det din inderste essens – din sjæl – kalder på. Det der kan berige dit liv og tage dig til næste level i din udvikling. Du kommer til at dykke ned i ”den manglende brik” & meningen med dit liv.

Modul 5: Mit space
Du bliver bevidst om dit rum og lærer hvordan, du med nænsomhed kan styrke rummet og skærme dig fra dine indre og/ eller ydre modstandere.

Modul 6: Din indre visdom – de reneste svar
Du lærer en teknik til at finde de reneste svar indeni dig. En teknik der sætter dig i stand til at besvare alle spørgsmål fra dit hjerte / din sjæl / din indre essens. Du bliver således din egen clairvoyant… 

Modul 7: Safe place
Du får skabt dit safe place. Safe place er en måde at regulere nervesystemet på – et sted du altid kan ty til, når du udfordres af livet i større eller mindre omgang. Et safe place kan sammenlignes med et surfebræt, der hjælper dig med at surfe på livets bølger – du undgår dermed følelsen af at drukne. Metoden er meget effektivt ved uro, bekymringer, stress, angst og/eller lignende.

Modul 8: Tag din plads
Du bliver bevidst om din samlede (indre) styrke, alt du indeholder samt forvaltningen heraf og bliver klar til at dele det med verden. Med andre ord: du gør klar til at tage din plads med ALT DU ER – på den reneste og kærligste måde og fra et ressourcestærkt og selvkærlig ståsted INDEFRA!

 

Glæd dig til et forløb der viser dig en vej fra hoved til krop og dermed hjælper dig med at kaste lys over nogle “skjulte” sider af dig, hvormed der skabes en opmærksomhed og bevidsthed, der (gen)skaber kontakten til dit indre. Gør klar til at slippe bekymringerne for en stund og erstatte dem med den blotte væren, så du kan komme i kontakt med din reneste essens, dine største længsler og dine største vuggegaver…

Sådan nærer du din inderste kerne, din essens, og sådan bliver du bevidst om og begynder at leve meningen med dit liv – et liv levet fra hjertet –  og hvor beslutninger træffes fra et sundt og ressourcestærkt ståsted indeni og ikke basseret på frygt, bekymringer og andres/ egnes forventninger.

–> Sådan sætter du dig selv fri af tankernes og bekymringernes spind!

 

Om forløbet:
Forløbet er et selvstudie, der er bygget op over 8 moduler. Hver 14. dag får du tilsendt til et nyt modul på mail- bestående af kort intro, meditation / energiøvelse samt refleksionsspørgsmål eller fokus der kan hjælpe dig til større bevidsthed og dermed større udbytte af det enkelte modul.  Forløbet er tænkt som en proces, hvor hvert modul går et spadestik dybere i dig!

Med udgangspunkt i tanken, du har alt, du skal bruge i dig, guides du gennem en række meditationer og guidninger, der støtter dig til større bevidsthed indefra. Du lærer din inderste kerne, din indre visdom og dine største styrker at kende. Du bliver bevidst om din (sjæls) største længsel i livet, dine største modstandere og ikke mindst, hvordan du kan udfylde dette savn og sætte dig selv fri. Du lærer, hvordan du kan søge de reneste svar i dig selv, hvordan du hurtigt og effektivt kan regulere dit nervesystem og hvordan du for alvor tager din plads i verden – med alt du er! Der arbejdes således med en bevægelse fra hovedet, tanker og bekymringer til kroppen, hvor selvtilliden, tilliden og roen kan vokse og beslutninger træffes indefra – fra et selvkærligt og ressourcestærkt sted.

Glæd dig til et forløb der hjælper dig med at kaste lys over nogle “skjulte” sider af dig, hvormed der skabes en opmærksom- og bevidsthed, der (gen)skaber kontakten til dit indre. Gør klar til at slippe bekymringerne for en stund og erstatte dem med den blotte væren, så du kan komme i kontakt med din reneste essens, dine største længsler og dine største vuggegaver… så du kan blive bevidst om og begynde at udleve meningen med dit liv – altid med udgangspunkt i hjertet.

Sådan nærer du din inderste kerne, din essens, og sådan sikrer du, at du lever livet fra hjertet og træffer de rigtige valg for dig fra et sundt og ressourcestærkt ståsted og ikke basseret på frygt!

 

Praktisk info
Der må beregnes mellem 15-30 min. hver dag til meditative øvelser – dette er det vigtigste! Dertil anbefales det at du skaber og prioriterer tid til de enkelte refleksionsøvelser o.lign. i forbindelse med meditationerne – særligt de første dage efter åbning af nyt modul. Dette vil sikre, at du kommer dybt i dig selv og støtter op om din proces.

Tidspunkt: Du modtager første modul fredag den 7/1-22. Resterende materiale modtages hver 14. dag til forløbet er slut.
Sted: Du modtager al materiale på mail
Underviser: Camila Würtzgaard
Forudsætninger for deltagelse:  Alle kan deltage. Der er mulighed for sparring i lukket online gruppe.
Pris: 3000 kr. Nytårstilbud KUN 1999 kr. (gælder til og med d. 6/1-2022) 

Ønsker du at dele dine oplevelser med en eller flere fra din husstand, kan du tilkøbe en “familiepakke” for kun + 1.200 kr. Når familiepakken er købt, modtager i alle materialet samt får adgang til online lukket facebookgruppe. Der gøres opmærksom på, at dette tilbud kun gælder, hvis i har samme adresse. 

 

Tilmelding
Du tilmelder dig forløbet ved at sende en mail med dit navn, emailadresse og navn på det ønskede forløb til camila@wurtzgaard.dk samt overføre kursusprisen til MobilePay 759909 (Würtzgaard Kanalisering).
Herefter modtager du en kvittering for dit køb samt en velkomstmail med praktisk info om forløbet og en invitation til en (lukket) facebookgruppe, hvor du kan dele oplevelser & sparre med andre kursister.

Når du har modtaget ovenstående, er du en del af kursusforløbet og skal nu blot afvente at modtage først modul fredag den 7/1-22 i din indbakke. Så er vi lige trådt ind i det nye år og klar til at skabe nye, gode og vedvarende vaner – ikk blot en nyt nytårsforsæt! Hver 14. dag modtager du nyt materiale. ALT kursusmaterialet er dit til evigt eje og kan bruges igen, igen og igen!

OBS: Vær opmærksom på at du skriver din mailadresse korrekt, da du modtager alt kursusmaterialet her!

 

Yderligere information og tilmelding sker ved henvendelse til Camila Würtzgaard:
28 29 09 05/ camila@wurtzgaard.dk

 

Det siger tidligere kursister

👉 Tusind tak for et fantastisk forløb. Hvor har det været godt. Forløbet har været langt over mine forventninger og givet mig rigtig stort udbytte. Jeg har særligt brugt meditationerne ved sengetid – det har hjulpet mig til at falde lettere i søvn. Jeg mærker også ag mit stressniveau er faldet. Man kan virkelig mærke, at du har en solid falighed bag dig. Også tak for din søde måde at være på – jeg har følt mig tryg igennem hele forløbet. Jeg vil anbefale alle at tage dette kursus. (Bente)

👉 Det har været et rigtig godt forløb med mange refleksioner og dybe erkendelser. Jeg bruger meditationerne hver dag og bruger mange af teknikkerne i mit arbejde. Jeg tror også, at forløbet ville være rigtig godt til unge mennesker. Tak for den fantastiske oplevelse. Jeg har fået rigtig meget med herfra. Du hjælper så mange mennesker med alt, du laver. (Jan)

👉 Jeg har været meget tilfreds med forløbet. Det har været spændende og jeg har glædet mig hver gang til at se, hvad de nye moduler var. Jeg havde ikke forventet noget bestemt, men noget var langt over mine forventninger. Jeg har ikke forslag til ændringer, da jeg synes det har været rigtig godt og lærerigt. Evt har forløbet strukket sig over lidt for lang tid for mig. Jeg har haft svært ved at holde fokus hele forløbet, men vil bare tage det op igen senere. Og det glæder jeg mig til. Jeg vil klart anbefale til andre! Er selv blevet anbefalet dine kursuser. Jeg anbefaler også din clairvoyance til andre. 1000 tak for et rigtig godt forløb og din søde måde at være på ❤️(Mette)

👉 Jeg har været helt tilfreds og kurset svarede til mine forventninger. Det har været dejlige meditationer og der er selvfølgelig nogle der lige giver lidt ekstra oplevelser og refleksioner – afhængig af hvor man er i sit liv.

Også meget fint at de kan genhøres. Jeg vil helt bestemt anbefale dig – hvor kan du meget. De fjernhealinger jeg deltog i, var fantastiske. Dyb respekt herfra. Jeg glæder mig til at følge dig og håber på mulighed for fjernhealing igen osv. (Jeanette)