Fra hoved til krop

– kunsten at leve fra hjertet


Er du klar til at kigge ind i og arbejde med dig selv, så du kan opnå større bevidsthed og leve et mere frit liv – indefra?

Fra hoved til krop – kunsten at leve fra hjertet er et psykoterapeutisk udviklingsforløb, der hjælper dig fra hovedet og ned i kroppen – hvori de vigtigste informationer er gemt. Via terapeutiske øvelser og med terapeutisk af støtte fra Camila Würtzgaard, sættes der fokus på din kerne & dine kernekvaliteter, dine ressourcer og indre fred.

Forløbet tager dig med på en rejse, hvor du trin for trin guides til et dybere lag i og større kendskab til dig selv – indefra. Der tages udgangspunkt i solidt kernearbejde – kontakten til det din inderste essens og det (i min optik) vigtigste i alt terapeutisk & udviklingsarbejde. Når du først ved, hvem du er inderst inde og hvad dine sande mål, drømme og ønsker for livet er, så bliver det langt nemmere at skabe det liv, du ønsker. Der arbejdes med guidede meditationer og visualiseringer samt kropslige erfaringer og kropsterapeutiske øvelser med efterfølgende bearbejdning, deling og refleksion af oplevelserne.

På forløbet bliver du en del af en lukket gruppe med plads til deling af stort og småt. Du bliver set, mødt, støttet og spejlet i det, du deler – og terapeutiske interventioner vil være en stor del af forløbet. ALTID med det formål at hjælpe dig til at opnå større kendskab til dig selv, større bevidsthed samt udfolde de gaver og talenter, du er lagt i vuggen med.

Kan du svare ja til ‘bare’ nogle af følgende spørgsmål, vil du kunne opnå stort udbytte af forløbet: 

– Har du mange bekymringer og svært ved at stoppe dem?
– Vil du gerne lære at lytte til og turde følge dit hjerte?
– Oplever du, at det kan være svært at indgå i relationer på en autentisk måde?
– Søger du et frirum med tid til dig – og alt du er?
– Er du nysgerrig på, hvem du er inderst inde?
– Vil du gerne lære en teknik til at finde de reneste svar indeni?
– Mangler du en effektiv måde at regulere dit nervessytem på eks. i pressede situationer?
– Vil du gerne støttes i skiftet fra hoved til krop, så du kan mærke, hvad der ville være godt for dig?
– Vil du gerne dykke ned i meningen med dit liv – dine inderste ønsker & drømme?
– Er du nysgerrig på din indre visdom og vejen derind – kropsligt, sanseligt og meditativt?

 

Oversigt over moduler – indhold:
Der tages forbehold for ændringer i indholdet med henblik på at give kursisterne størst udbytte af forløbet…

Modul 1: Træning af bevidst opmærksomhed & meditation
Gennem kropslige øvelser og erfaringer lærer du, hvordan du kan træne din bevidste opmærksomhed, fastholde fokus og skabe større bevidsthed. Og så sætter vi fokus på hele dig, når vi laver en kropslig ”temperaturmåling” på dig og din måde at leve dit liv på – udefra og ind & indefra og ud...

Modul 2: Min inderste kerne & mine kerneværdier
Fokus for dette modul er kernearbejde. Der sættes fokus på hvem du er i din reneste essens. Når du ‘bare’ er dig og livsenergien, alle vuggegaver, potentialer, medfødte talenter og kvaliteter flyder frit på – uden at du skal holde noget tilbage. Du får således et solidt indblik i hvem du er, når du ikke er forældre, barn, kollega, veninde osv.,  når du ikke skal gemme dig bag en facade og hvordan det ville være at leve livet indefra og ud.

Modul 3: Mine indre modstandere
Du bliver bevidst om hvilke mønstre, der ‘skjuler’ din inderste kerne for dig og dermed holder dig tilbage. Vi har alle udviklet mønstre op igennem livet, der hjælper os med at beskytte os selv og dermed hjælpe os helskindet gennem livet. Men det er ikke altid disse mønstre er hensigtsmæssige. På dette modul får du større kendskab til disse mønstre, når vi undersøger formålet med samt effekten af mønstrene, kvaliteterne (der er gemt i mønstret) og lærer hvordan du kan bruge dem fremover fra et mere ressourcestærkt og selvkærlig sted.

Modul 4: Min største længsel
På dette modul arbejder vi med det, det din inderste essens – din sjæl – kalder på. Det der kan berige dit liv og tage dig til næste level i din udvikling. Du kommer til at dykke ned i ”den manglende brik”, meningen med dit liv og det, du længes efter – på et dybere plan.

Modul 5: Mit space & herteforbindelser
Du bliver bevidst om dit personlige rum og lærer hvordan, du med nænsomhed kan styrke rummet og skærme dig fra dine indre og/ eller ydre modstandere. Det handler blandt andet om grænser og grænsesætning samt loyalitet overfor dig selv. Du får også teknikker til hvordan, du skaber dybe forbinder til andre mennesker, der kan ændre dine relationer – også de svære!!

Modul 6: Din indre visdom – de reneste svar
Du lærer en teknik til at finde de reneste svar indeni dig. En teknik der sætter dig i stand til at besvare alle spørgsmål fra dit hjerte / din sjæl / din indre essens. Du bliver således din egen clairvoyant… 

Modul 7: Safe place
Du får skabt dit safe place. Safe place er en måde at regulere nervesystemet på – et sted du altid kan ty til, når du udfordres af livet i større eller mindre omgang. Et safe place kan sammenlignes med et surfebræt, der hjælper dig med at surfe på livets bølger – du undgår dermed følelsen af at drukne. Metoden er meget effektivt ved uro, bekymringer, stress, angst og/eller lignende.

Modul 8: Tag din plads
Du bliver bevidst om din samlede (indre) styrke, alt du indeholder samt forvaltningen heraf og bliver klar til at dele det med verden. Med andre ord: du gør klar til at tage din plads med ALT DU ER – på den reneste og kærligste måde og fra et ressourcestærkt og selvkærlig ståsted INDEFRA!

 

Glæd dig til et forløb der viser dig en vej fra hoved til krop og dermed hjælper dig med at kaste lys over nogle “skjulte” sider af dig, hvormed der skabes en opmærksomhed og bevidsthed, der (gen)skaber kontakten til dit indre. Gør klar til at slippe bekymringerne for en stund og erstatte dem med den blotte væren, så du kan komme i kontakt med din reneste essens, dine største længsler og dine største vuggegaver… så du kan blive bevidst om og begynde at udleve meningen med dit liv – altid med udgangspunkt i hjertet.

Sådan nærer du din inderste kerne, din essens, og sådan sikrer du, at du lever livet fra hjertet og træffer de rigtige valg for dig fra et sundt og ressourcestærkt ståsted og ikke basseret på frygt og bekymringer! Sådan sætter du dig selv fri!

 

Praktisk info
Undervisningen strækker sig over 16 uger (8 moduler hver anden uge). Forløbet er tænkt som en proces, hvor hver modul går et spadestik dybere i dit indre og dermed hjælper dig til større bevidsthed og indsigt i dig selv og dit liv. Altid med udgangspunkt i tanken: du har alt, du skal bruge indeni dig!

Alle moduler bygges om omkring et (nysgerrigt og undersøgende) fokus, hvorefter vi søger stilheden og de dybere lag i os selv. Herefter er der fokus på bearbejdning af oplevelser, indsigter og erkendelser via dybe refleksioner, kreative processer samt deling – hvis man har lyst. Al undervisning afsluttes med indre og ydre integrering af aftenens indsigter på den fineste måde evt. med et fokus man ønsker at arbejde med de frem til næste modul.

På dette hold er der stort fokus på kropslige, kreative og sanselige bearbejdninger af de nye indsigter, deling og sparring med øvrige kursister samt fællesskabet.


Der er mulighed for at deltage på et formiddags-eller et aftenshold

Formiddag
– der undervises fra 10.00-12.30

Onsdag den 23/2

Mandag den 7/3

Onsdag den 23/3

Onsdag den 6/4

Onsdag den 20/4

Onsdag den 4/5

Onsdag den 18/5

Onsdag den 1/6

 

Aften
– der undervises fra 18.30-21.00

Onsdag den 23/2

Mandag den 7/3

Onsdag den 23/3

Onsdag den 6/4

Onsdag den 20/4

Onsdag den 4/5

Onsdag den 18/5

Onsdag den 1/6

Sted: Hans Rosendals Alle 8, 7100 Vejle (Vinding)
Underviser: Camila Würtzgaard
Antal pladser: max 10 kursister pr. hold
Pris: 3000 kr. inkl. kaffe, te og sødt
Depositum ved tilmelding: 1000 kr.
Undervisningsmaterialer er inkluderet i prisen. Ønsker du en særlig skitsebog eller lign. til dine refleksioner og kreative processer, bedes du selv medbringe denne.

Læs mere om tilmelding, betaling & vilkår på: https://wurtzgaard.dk/priser-betalingsaftaler-vilkar/