Fra hoved til krop

– kunsten at leve fra hjertet

 

Har du mange bekymringer og svært ved at stoppe dem?
Vil du gerne lære at lytte til og turde følge dit hjerte?
Søger du et frirum med tid til dig – og alt du er?
Er du nysgerrig på, hvem du er inderst inde?
Vil du gerne lære en teknik til at finde de reneste svar indeni?
Mangler du en effektiv måde at regulere dit nervessytem på eks. i pressede situationer?
Vil du gerne støttes i skiftet fra hoved til krop, så du kan mærke, hvad der ville være godt for dig?
Vil du gerne dykke ned i meningen med dit liv – dine inderste ønsker & drømme?
Er du nysgerrig på din indre visdom og vejen derind – kropsligt, sanseligt og meditativt?

….. så er forløbet noget for dig!

 

Fra hoved til krop – kunsten at leve fra hjertet er et personligt udviklingsforløb, der hjælper dig fra hovedet og ned i kroppen – hvori de vigtigste informationer er gemt.

 

Forløbet tager dig med på en rejse, hvor du trin for trin guides til et dybere lag i og større kendskab til dig selv – indefra. Der skabes kontakt til og arbejdes med din inderste essens/ din kerne, hvorfra der arbejdes med dine indre sandheder, dit sande væsen og vejledning fra hjertet. Dette sker via guidede meditationer, visualiseringer, sansninger samt kropslige erfaringer og -øvelser med efterfølgende bearbejdning og refleksion af oplevelserne.

Fra hoved til krop – kunsten at leve fra hjertet har således fuld fokus på DIG, DIT INDERSTE, DIN SJÆLELIGE LÆNGSEL samt DINE VUGGEGAVER.

 

Oversigt over kursusaftener – indhold:
Der tages forbehold for ændringer i indholdet med henblik på at give jer størst udbytte af forløbet…

Kursusaften 1: Træning af bevidst opmærksomhed & meditation
Gennem kropslige øvelser og erfaringer lærer du, hvordan du kan træne din bevidste opmærksomhed, fastholde fokus og skabe større bevidsthed. Og så sætter vi fokus på hele dig, når vi laver en kropslig ”temperaturmåling” på dig – udefra og ind & indefra og ud...

Kursusaften 2: Min inderste kerne & mine kerneværdier
Du opnår kendskab til din reneste essens. Hvem er du, når du ‘bare’ er dig? Når du ikke er forældre, barn, kollega, veninde….. og når du ikke skal gemme dig bag en facade?

Kursusaften 3: Mine indre modstandere
Du bliver bevidst om hvilke mønstre, der ‘skjuler’ din inderste kerne for dig og dermed holder dig tilbage. Hvilken rolle/ effekt mønstrene har/ har haft for dig. Hvilke kvaliteter, der er gemt i mønstret og hvordan du kan bruge dem fremover fra et ressourcestærkt og selvkærlig sted.

Kursusaften 4: Min største længsel
Du bliver bevidst om det, du savner i dit liv. Det din inderste essens – din sjæl – kalder på. Det der kan berige dit liv og tage dig til næste level i din udvikling. Du kommer til at dykke ned i ”den manglende brik” & meningen med dit liv.

Kursusaften 5: Mit space & herteforbindelser
Du bliver bevidst om dit rum og lærer hvordan, du med nænsomhed kan styrke rummet og skærme dig fra dine indre og/ eller ydre modstandere. Du lærer også hvordan du skaber dybe forbinder til andre mennesker, der kan ændre dine relationer – også de svære!!

Kursusaften 6: Din indre visdom – de reneste svar
Du lærer en teknik til at finde de reneste svar indeni dig. En teknik der sætter dig i stand til at besvare alle spørgsmål fra dit hjerte / din sjæl / din indre essens. Du bliver således din egen clairvoyant… 

Kursusaften 7: Safe place
Du får skabt dit safe place. Safe place er en måde at regulere nervesystemet på – et sted du altid kan ty til, når du udfordres af livet i større eller mindre omgang. Et safe place kan sammenlignes med et surfebræt, der hjælper dig med at surfe på livets bølger – du undgår dermed følelsen af at drukne. Metoden er meget effektivt ved uro, bekymringer, stress, angst og/eller lignende.

Kursusaften 8: Tag din plads
Du bliver bevidst om din samlede (indre) styrke, alt du indeholder samt forvaltningen heraf og bliver klar til at dele det med verden. Med andre ord: du gør klar til at tage din plads med ALT DU ER – på den reneste og kærligste måde og fra et ressourcestærkt og selvkærlig ståsted INDEFRA!

 

Glæd dig til et forløb der viser dig en vej fra hoved til krop og dermed hjælper dig med at kaste lys over nogle “skjulte” sider af dig, hvormed der skabes en opmærksomhed og bevidsthed, der (gen)skaber kontakten til dit indre. Gør klar til at slippe bekymringerne for en stund og erstatte dem med den blotte væren, så du kan komme i kontakt med din reneste essens, dine største længsler og dine største vuggegaver… så du kan blive bevidst om og begynde at udleve meningen med dit liv – altid med udgangspunkt i hjertet.

Sådan nærer du din inderste kerne, din essens, og sådan sikrer du, at du lever livet fra hjertet og træffer de rigtige valg for dig fra et sundt og ressourcestærkt ståsted og ikke basseret på frygt og bekymringer! Sådan sætter du dig selv fri!

 

Praktisk info
Undervisningen strækker sig over 16 uger (8 kursusaftener hver anden uge). Forløbet er tænkt som en proces, hvor hver kursusaften går et spadestik dybere i dit indre og dermed hjælper dig til større bevidsthed og indsigt i dig selv og dit liv. Altid med udgangspunkt i tanken: du har alt, du skal bruge indeni dig!

Alle aftener bygges om omkring et (nysgerrigt og undersøgende) fokus, hvorefter vi søger stilheden og de dybere lag i os selv. Herefter er der fokus på bearbejdning af oplevelser, indsigter og erkendelser via dybe refleksioner, kreative processer samt deling – hvis man har lyst. Al undervisning afsluttes med indre og ydre integrering af aftenens indsigter på den fineste måde evt. med et fokus man ønsker at arbejde med de frem til næste modul.

På dette hold er der stort fokus på kropslige, kreative og sanselige bearbejdninger af de nye indsigter, deling og sparring med øvrige kursister samt fællesskabet.

GRUNDET COVID-19 ER JEG DESVÆRRE NØDT TIL AT RYKKE HOLDSTART TIL FORÅRET 2022 

-> ØNSKER DU AT SIKRE DIN PLADS ALLEREDE NU, ER DU VELKOMMEN TIL AT KONTAKTE MIG


Datoer for undervisningen offentliggøres hurtigst muligt

 

Tidspunkt: Alle aftener undervises der fra 18.30 – 21.30
Sted: Hans Rosendals Alle 8, 7100 Vejle (Vinding)
Underviser: Camila Würtzgaard
Antal pladser: max 9- 12 kursister pr. hold (afhænger af Covid-19)
Pris: 3000 kr. inkl. sødt i indpakning (medbring venligst selv drikkevarer grundet corona)
Undervisningsmaterialer er inkluderet i prisen. Ønsker du en særlig skitsebog eller lign. til dine refleksioner og kreative processer, bedes du selv medbringe denne.

Læs mere om tilmelding, betaling & vilkår på: https://wurtzgaard.dk/priser-betalingsaftaler-vilkar/