Krystaller

Personlige chakrasæt

Jeg tilbyder helt unikke og personlige chakrasæt – med eller uden ilagt healingsenergi og/ eller programmering.

Hvad er et chakrasæt?

Et chakrasæt består af syv forskellig slags sten – en sten til hver af de syv hovedchakra. Jeg kanaliserer hvilke sten, du har brug for med henblik på at give dig og dine chakra de mest optimale betingelser.

Jeg tilbyder, at fylde krystallen med healingsenergi og/ eller programmering

Ved at fylde krystallen med energi modtager den, der bærer krystallen både energien fra krystallen og den healingsenergi, der er lagt i. Krystallen fyldes med præcis den energi, som du mangler – kanaliseret med hjælp fra den åndelige verden. Healingen holder 3-5 måneder, og kan genfyldes ved behov.

Ved at programmere en sten/ krystal kan krystallens specifikke egenskaber forstærkes. Man kan også selv vælge hvilke egenskaber, man gerne vil have forstærket. De intentioner og programmering, der lægges ind i krystallen påvirker ligeledes den, som bærer krystallen. Kæmper man eksempelvis med dårlig selvværd, kan man programmere krystallen , til at hjælpe på denne specifikke udfordring.

Ovenstående giver mulighed for at på et helt personligt chakrasæt, med særligt udvalgte sten, kanaliseret healingsenergi samt intentioner efter eget ønske (eller clairvoyant efter aftale). Chakrasættet passer således præcis til dig og kan derfor give den optimale støtte i den livsfase, du gennemlever netop nu.

Jeg tilbyder desuden salg af halskæder, penduler og enkelte lommesten. Disse sten og krystaller kan ligeledes tilføres healingsenergi og programmeres. Ønskes det at en krystal programmeres til et rum, kan dette ligeledes lade sig gøre.


© Tekst & billeder på hjemmeside er underlagt copyright by Camila Würtzgaard

Lån af tekst & billeder kræver skriftlig tilladelse fra Camila Würtzgaard