Magien i sorgen – foredrag & klarsyn

Få to uforglemmelige oplevelser i en, når der sættes fokus på sorg, sorgprocess og ikke mindst magien i sorgen via foredrag & klarsyn.

 

Dittemila Rosenberg (kendt fra Hjem til gården,Tv2, 2017) mistede for et år siden sin ægtemand efter en tragisk ulykke. Da Dittemila havde det værst, søgte hun hjælp hos det clairvoyant medium, Camila Würtzgaard, i håbet om at få kontakt til sin afdøde mand. Via mediet fik hun skabt en “ny relation” til hendes mand og hun fortæller hvordan, kontakten var med til at sætte hende fri.

I foredraget “Magien i sorgen” står hun for første gang frem og fortæller sin historie på den mest ærlige, oprigtige og sårbare måde. Afslutningsvis fortæller hun, hvad der har hjulpet hende til at vælge livet og hvorfor, hun mener, at sorgen er magisk. Ved sin side har hun Camila Würtzgaard, der, med sine spirituelle evner, gjorde en stor forskel for Dittemila i den mest udfordrende periode i hendes liv.

Aftenen afsluttes på den fineste måde, når Camila Würtzgaard bruger sine spirituelle evner og retter kontakt til åndeverdenen for at formidle beskeder fra de kære afdøde til nogle af de fremmødte i salen. Dette sker via den spirituelle disciplin “klarsyn”.  Der vil efterfølgende være mulighed for at stille spørgsmål.

Dittemila Rosenberg & Camila Würtzgaard har sammen skabt “Den magiske sorg”. Et koncept bestående af foredrag, klarsyn og en unik mulighed for at koble samtaleterapi, spirituelle indsigter og kontakt til afdøde i sorgprocessen – alt sammen for at give et alternativ og effektivt tilbud i sorgbearbejdelsen.

Glæd dig til en rørende aften der med garanti vil vække store følelser og give dig en oplevelse, du sent vil glemme!

 

OBS: Der arrangeres løbende nye magiske aftener så hold øje med fanen ‘arrangementer’, Billetto.dk eller “Würtzgaard Kanalisering” (facebook) for at se, hvor og hvornår næste arrangement finder sted nær dig.

 

Vi glæder os til at se dig!

Dittemila Rosenberg & Camila Würtzgaard