Om mig

Jeg hedder Camila Würtzgaard, er 29 år gammel og bosat i Vejle med min fantastiske kæreste.

Jeg er uddannet folkeskolelærer og arbejder til dagligt på en specialskole, hvor jeg får mulighed for at gøre det, jeg er sat i verden for – nemlig at gøre en forskel for andre mennesker.

Jeg har altid været spirituel interesseret og har siden jeg var barn haft troen på, at der fandtes noget, der er større end os.

Som ung begyndte jeg pludselig at sanse ting, andre ikke sansede. Jeg hørte, så og mærkede ting, andre ikke registrerede. En dag gik det tilmed op for mig, at jeg vidste ting, som jeg ikke ”burde” vide. De mange oplevelser gjorde mig så utryg og bange, at jeg udviklede behandlingskrævende angst. Der var bare et problem! Jo mere medicin, der blev fyldt i mig, jo flere ting sansede jeg. I et forsøg på at kontrollere de mange mærkelige, ’uforklarlige’ og ukontrollerbare ting, udviklede jeg en spiseforstyrrelse. Årene som slave af min spiseforstyrrelse lærte mig, at jeg trods massive udfordringer var i stand til at kontrollere alt det, jeg sansede. Efter flere år i psykiatrien opsøgte jeg en Clairvoyant, som fortalte mig, at jeg er født Clairvoyant Medie. Hun kunne fortælle, at jeg i mange år havde levet i en fysisk verden med en usædvanlig kontakt til den åndelige verden – en kontakt som var blevet så stor, at jeg ikke længere selv kunne kontrollere den. Hendes udmelding overraskede mig ikke, for et eller andet sted dybt indeni mig selv, vidste jeg godt, at det var sådan det hang sammen…

I al hemmelighed startede jeg derfor min spirituelle rejse. Jeg startede på weekendkurser og workshops med henblik på at lære at lukke af for de mange åndelige henvendelser og kontrollere mine medfødte evner. For jeg ville ikke have noget med den åndelige verden at gøre! Alt jeg ønskede var et liv uden de mange sansninger og åndelige henvendelser, som havde tvunget mig ud i mange års turbulens. Efter flere spirituelle workshops og meget positive tilbagemeldinger fra forskellige undervisere stod det klart, at jeg er dybt clairvoyant og født med en enestående kontakt til den åndelige verden. For første gang forstod jeg, at jeg kunne bruge mine evner POSITIVT! Det medførte, at jeg startede på en dybere og mere omfangsrig uddannelse end de kurser og workshops, jeg hidtil havde deltaget i. Her erfarede jeg, at jeg modsat de fleste af mine medstuderende, ikke skulle lære at lave clairvoyance eller etablere en kontakt til den åndelige verden – jeg kunne det jo allerede. Jeg skulle derimod lære at kontrollere mine vidtgående evner, så jeg også kunne holde en pause fra den åndelige verden – det clairvoyante og mediale – og dermed skabe det frirum, der gør, at jeg kan holde til at arbejde som den kanal, jeg er.

Under kyndig rådgivning og vejledning, har jeg i dag lært at kontrollere mine mange ’uforklarlige’ oplevelser, fremtidssyn, kontakt med ikke-fysiske væsener og meget andet. Et mareridt og ønsket om at komme af med mine evner er erstattet af en stor interesse for den åndelige verden og ikke mindst en bevidsthed om, at jeg er født med en unik gave, hvormed jeg kan og skal hjælpe andre mennesker.

Jeg kan ikke løbe fra den, jeg er og det jeg kan, men det ønsker jeg heller ikke længere. Jeg har ikke valgt den åndelige verden – den åndelige verden har valgt mig! I dag er jeg dybt taknemmelig fordi, jeg er blevet ført ned af den spirituelle vej og hver dag gør jeg mit bedste. Jeg arbejder for lyset, spreder kærlighed, støttende budskaber og lader folk vide, at vi aldrig er alene.

Efter utallige oplevelser de sidste mange år har jeg fået beviser for min barnetro og nu ved jeg, at vi er omgivet af en alt omfavnende kærlighedskraft – en åndelig verden, som altid støtter, løfter og hjælper os.

Lyset vil altid sejre over mørket!

Med lys og kærlighed

Camila Würtzgaard