Om

Jeg hedder Camila Würtzgaard, er 29 år og bosat i Vejle med min fantastiske kæreste.

Jeg er uddannet folkeskolelærer og har i flere år arbejdet indenfor specialområdet med unge, der er særligt udfordret. Jeg har efteruddannet mig af flere omgange indenfor det specialpædagogiske felt og været tilknyttet Center For Social Rehabilitering, hvor jeg har undervist i spiseforstyrrelses- og angstproblematikker og så har jeg gennem flere år samarbejdet med det psykiatriske informationscenter, PsykInfo.

Mit store ønske om at hjælpe folk – med alle mine kompetencer – har ført mig ned af min nuværende levevej som spirituel rådgiver, konsulent og spirituel lærer. Udover en-til-en sessioner i clairvoyance, afdødekontakt og healing tilbyder jeg arrangementer som klarsyn, foredrag og workshops og ikke mindst en kursusrække af personlige og spirituelle udviklingsforløb, der skabes og nytænkes hver dag.  
Sideløbende med mit arbejde er jeg krops-og psykoterapeut studerende – naturligvis på et uddannelses sted med et spirituelt fundament. Studierne bidrager til og fører mig tættere på mit livsformål, hjælper mig med at skabe dybdegående og fagligt stærke forløb samt opkvalificerer mine kompetencer på flere planer: personligt og professionelt.

Mine mange erfaringer har medført, at jeg i dag ikke længere bange for at koble de indsigter, jeg får gennem det spirituelle arbejde, med den viden jeg har fra det etablerede system. Jeg arbejder således med det bedste fra to verdenerJeg bruger redskaber og værktøjer fra det etablerede system, mens de spirituelle indsigter agerer vejvisere og tilføjer ny viden, hvis der er behov for det. En kobling der har vist sig at være rigtig effektiv – til gavn for alle!

*** FØDT DYBT CLAIRVOYANT ***

Jeg har altid været spirituel interesseret og har siden jeg var barn haft troen på, at der fandtes noget, der er større end os.

Jeg er født ekstremt sensitiv og har altid sanset alt meget tydeligt. Noget der virkelig blev tydeligt, da jeg som ung begyndte at sanse ting, der ifølge fagfolk i det etablerede system, ligger langt udenfor det “normale”. Jeg hørte, så og mærkede ting, andre ikke registrerede. Med disse oplever gik det op for mig, at jeg vidste ting, som jeg ikke ”burde” vide. De mange oplevelser gjorde mig så utryg og bange, at jeg udviklede behandlingskrævende angst. Der var bare et problem! Jo mere medicin, der blev fyldt i mig, jo flere ting sansede jeg. I et forsøg på at kontrollere de mange mærkelige, ’uforklarlige’ og ukontrollerbare ting, udviklede jeg en spiseforstyrrelse. Årene som slave af min spiseforstyrrelse lærte mig, at jeg trods massive udfordringer var i stand til at kontrollere alt det, jeg sansede. Efter flere år i psykiatrien opsøgte jeg en clairvoyant, som fortalte mig, at jeg er født clairvoyant medie. Hun kunne fortælle, at jeg i mange år havde levet i en fysisk verden med en usædvanlig kontakt til den åndelige verden – en kontakt som var blevet så stor, at jeg ikke længere selv kunne kontrollere den. Hendes udmelding overraskede mig ikke, for et eller andet sted dybt indeni mig selv, vidste jeg godt, at det var sådan det hang sammen…

I al hemmelighed startede jeg derfor min spirituelle rejse. Jeg startede på weekendkurser og workshops med henblik på at lære at lukke af for de mange åndelige henvendelser og kontrollere mine medfødte evner. For jeg ville ikke have noget med den åndelige verden at gøre! Alt jeg ønskede var et liv uden de mange sansninger og åndelige henvendelser, som havde tvunget mig ud i mange års turbulens. Efter flere spirituelle workshops og meget positive tilbagemeldinger fra forskellige undervisere stod det klart, at jeg er dybt clairvoyant og født med en enestående kontakt til den åndelige verden. For første gang forstod jeg, at jeg kunne bruge mine evner POSITIVT! Det medførte, at jeg startede på en dybere og mere omfangsrig uddannelse end de kurser og workshops, jeg hidtil havde deltaget i. Her erfarede jeg, at jeg modsat de fleste af mine medstuderende, ikke skulle lære at lave clairvoyance eller etablere en kontakt til den åndelige verden – jeg kunne det jo allerede. Jeg skulle derimod lære at kontrollere mine vidtgående evner, så jeg også kunne holde en pause fra den åndelige verden – det clairvoyante og mediale – og dermed skabe det frirum, der gør, at jeg kan holde til at arbejde som den kanal, jeg er.

Under kyndig rådgivning og vejledning, har jeg i dag lært at kontrollere mine mange ’uforklarlige’ oplevelser, fremtidssyn, kontakt med ikke-fysiske væsener og meget andet. Et mareridt og ønsket om at komme af med mine evner er erstattet af en stor interesse for den åndelige verden og ikke mindst en bevidsthed om, at jeg er født med en unik gave, hvormed jeg kan og skal hjælpe andre mennesker.

Jeg kan ikke løbe fra den, jeg er og det jeg kan, men det ønsker jeg heller ikke længere. Jeg har ikke valgt den åndelige verden – den åndelige verden har valgt mig! 

I dag er jeg dybt taknemmelig fordi, jeg er blevet ført ned af den spirituelle vej og hver dag gør jeg mit bedste. Jeg arbejder for lyset, spreder kærlighed, støttende budskaber og lader folk vide, at vi aldrig er alene – og netop dette føler jeg en stor trang til at udbrede. Jeg har derfor et stort ønske om at afmystificere det spirituelle og åndelige, gøre det accepteret og anerkendt og vise folk den jordbundne vej til spirituel åbning. Dette så alle kan modtage den støtte og opbakning, der er omkring os – hele tiden!

Meget forenklet vil jeg sige, at spiritualitet, i bund og grund, er at mærke, føle og fornemme – i stedet for at se, måle og veje…..

***

Efter utallige oplevelser de sidste mange år har jeg fået beviser for min barnetro og nu ved jeg, at vi er omgivet af en alt omfavnende kærlighedskraft – en åndelig verden, som altid støtter, løfter og hjælper os.

Lyset vil altid sejre over mørket!

Med lys og kærlighed

Camila Würtzgaard


For at finjustere mine evner og få det optimale ud af min medfødte gave har jeg gennemgået en række spirituelle workshops, kurser og uddannelser. Jeg tilmelder mig løbende nye hold for at sikre mig min fortsatte udvikling, så jeg kan hjælpe dig bedst muligt. Følgende er et liste over de uddannelser, kurser og workshops, jeg har deltaget i og gennemført.

Liste over uddannelser, kurser og workshops:

Certificerede uddannelser:

 • Advanced Medie-forløb (Advanced Spirituel Platform), ved Clairvoyant Medium Christian Viborg
 • Clairvoyant Medie Vejleder, ved Clairvoyant Medium Judy Rasmussen Skolen-brug-din-sjette-sans
 • Selvhealing med krystaller, ved Merise McDowall, Krystalskolen Danmark
 • Krystalhealing, ved Merise McDowall, Krystalskolen Danmark
 • Krystalessens & krystalprogrammering, ved Merise McDowall, Krystalskolen Danmark
 • Krystalgrids, ved Merise McDowall, Krystalskolen Danmark
 • Intro til krystaller, ved Merise McDowall, Krystalskolen Danmark
 • Starseed healer/behandler, ved Uriah Healeruddannelser
 • Universal healer, ved Uriah Healeruddannelser
 • Reiki 3/ Reikimester, ved Uriah Healeruddannelser
 • Uddannet Clairvoyant Medie Healer, ved Clairvoyant Medium Judy RasmussenSkolen-brug-din-sjette-sans
 • Reiki 2, ved Tenna Birk, Uriah Healeruddannelser
 • Reiki 1, ved Tenna Birk, Uriah Healeruddannelser

 

Ikke certificerede kurser og workshops:

Sommeren 17:

 • Sommerworkshop – clairvoyance, medieskab og psykometri (3 dage), ved Clairvoyant Medie Christian Viborg

Efterår 16:

 • Workshops i clairvoyance, ved Clairvoyant Medie Judy Rasmussen, Skolen-brug-din-sjette-sans (2 aftener)
 • Workshop i englehealing, ved clairvoyant Medie Judy Rasmussen, Skolen-brug-din-sjette-sans
 • Spirituel aften – meditation og trancehealing, ved Cecilia Vangsgaard

Sommeren 16:

 • Weekendkursus: Stå stærkt i dig selv og løft andre med dine spirituelle evner, ved Clairvoyant Medie Rikke Mors

Sideløbende med ovenstående har jeg kanaliseret en meget nyttig og kraftfuld universel healingsteknik, som jeg gør brug af i samråd med den åndelige verden.