Spirituelt udviklingsforløb – clairvoyance

ved Clairvoyant Medium Camila Würtzgaard

 

Det spirituelle forløb i clairvoyance er en overbygning til kurset “Find hjem i dig selv”. På forløbet bygges der ovenpå den viden, kursisterne har erhvervet sig på “Find hjem i dig selv” – denne gang med større fokus på den spirituelle udvikling og træning af de psykiske sanser. Tanken er, at grundstenene er lagt (personligt og spirituel), hvorfor der for alvor kan bygges ovenpå den basisviden, som der er blevet undervist i tidligere.   Det spirituelle forløb i clairvoyance har særligt fokus på den spirituelle udvikling og er karakteriset ved, stort og intensivt fokus på udvikling af og arbejdet med de psykiske sanser og træning i clairvoyance, meditation og ikke mindst kontakt med åndeverdenen. Forløbet er ikke en lang clairvoyanceuddannelse, men et meget seriøst og intensivt forløb, der præsenterer dig for en bred vifte af spirituelle metoder og discipliner indenfor området. Forløbet sætter dig i stand til at opøve og bruge dine medfødte clairvoyante evner til at guide dig selv (og dine nærmeste) til hverdag eller finjusterer og optimere de evner, du (måske) allerede arbejder med professionelt. Den enkeltes udvikling er i fokus, hvorfor der gøres meget ud af undervisningsdifferentiering og individuel vejledning. For Camila er der ikke én rigtig måde at lave clairvoyance på, men mange måder at arbejde på clairvoyant. Det betyder, at kursisterne vejledes til at bruge deres evner på den mest optimale måde – for dem! I undervisningen trækker Camila derfor store dele af sin viden fra åndeverdenen, så hun kan støtte den enkeltes udvikling bedst muligt – og dermed se tingene fra et andet og større perspektiv. Metodevalg, redskaber og vejledning til en enkelte tilrettes og justres således løbende i tæt samråd med den åndelige verden. Du kan således deltage på kurset og forvente udbytte – uanset om du er nybegynder eller øvet!   Undervisningen har stor fokus på præcision i videreformidlingen af budskaber fra åndelig side – alt sammen med udgangspunkt i en legende tilgang og i et trygt og hjerteligt miljø!   Alle aftener og øvelser indledes med et mindre teoretisk oplæg, så du har den rette viden inden, du skal arbejde med øvelserne. Alle øvelser udføres under kyndig vejledning, så du får en god oplevelse med din spirituelle åbning!   Alt undervisning er teoretisk funderet og med en god og solid jordforbindelse. Undervisningen bygger således på en tanke om, at man skal være godt groundet, have god jordforbindelse og ”være hjemme i sig selv” før, man kan skabe en god kontakt til den åndelige verden. Der vil således indgå centrerings- og meditative øvelser, der skaber et godt fundament for at mestre det clairvoyante håndværk. Dette fordi Camila anser det som værende en forudsætning for at kunne arbejde som ren kanal.  

Når du er færdig med forløbet har du:

 • tilegnet dig viden om åndeverdenen og den åndelige verdens opbygning (fra et spiritistisk synspunkt)
 • tilegnet dig viden om samt trænet og praktiseret meditation & visualisering
 • modtaget undervisning i ind/ op & indefra/ ud-principperne
 • oplevet at have kontakt til åndeverdenen
 • du har mødt og arbejdet med din skytsånd og dit ’nuværende’ vejleder-team og fået effektive redskaber og øvelser, du kan bruge til at styrke din kontakt til åndeverdenen
 • arbejdet intensivt med intuitionstræning
 • tilegnet dig viden om og trænet dine psykiske sanser: klarfølelse, klarsyn, klarhørelse, klarlugt & klarsmag
 • lavet 1:1 sessioner og gennemgået intensiv træning i clairvoyance via forskellige øvelser
 • tilegnet dig viden om og afprøvet fotometri
 • tilegnet dig viden om og afprøvet psykomatri
 • modtaget grundlæggende teori indenfor de discipliner, vi arbejder med
 • modtaget undervisning i hvordan, du håndterer dine evner
 • modtaget undervisning i hvordan du renser, beskytter og optimerer dit energifelt
 • modtaget undervisning i centreringsøvelser der skaber godt fundament for at mestre det clairvoyante håndværk
 • modtaget undervisning i håndtering af det, du sanser (etik og moral)
 • lavet 1:1 sessioner i clairvoyance på klienter
 • fået udleveret undervisningsmateriale og sparring – clairvoyant og personligt
 • modtaget kursusbevis som bekræfter din deltagelse i forløbet
 • og meget, meget mere…..

Camila Würtzgaard har ry for at lave intensive og meget udbytterige forløb med et højt fagligt niveau. Hun har hjertet med i alt, hun laver og er kendt for at skabe hjertevarme og solide fællesskaber, hvor kursisterne føler sig trygge og blomstrer… og så skal der være plads til alle følelser: alt fra tåre til store grin (og dem er der massere af!) Alle aftener tager udgangspunkt i en legende tilgang, hvor alle kan være med – og glæde vægtes højt!!!   

Praktiske oplysninger

Forløbet strækker sig over 22 uger (11 kursusaftener med kursusaften hver anden uge). Undervisningen foregår via vidensdeling, praktiske øvelser samt små hjemmeopgaver, man kan lave inden næste mødegang for at træne/ optimere sine clairvoyante evner og booste sin spirituelle udvikling.  

-> BEMÆRK NYE DATOER GRUNDET RESTRIKTIONER // COVID-19  

Undervisningen foregår følgende datoer:

Hold 3 – udsolgt!
Onsdag den 26/5
Torsdag den 3/6
Onsdag 23/6
Onsdag den 30/6
Onsdag den 14/7 
Onsdag den 18/8
Onsdag 1/9
Onsdag 15/9
Onsdag 29/9
Onsdag 13/10
Onsdag 27/10 – afslutning  

Bemærk: onsdag 14/7 kan evt. rykkes – vi snakker om det, når vi mødes til første kursusaften

Hold 4  
Torsdag den 24/2– 22
Tirsdag den 8/3 – 22
Torsdag den 24/3 – 22
Torsdag den 7/4 – 22
Torsdag den 21/4 – 22
Torsdag den 5/5 – 22
Torsdag den 19/5– 22
Torsdag den 2/6 – 22
Torsdag den 16/6 – 22
Torsdag den 23/6 – 22
Torsdag den 7/7 – 22


Tidspunkt: Alle aftener undervises der fra 18.30 – 21.30

Sted: Hans Rosendals Alle 8, 7100 Vejle (Vinding)

Underviser: Camila Würtzgaard

Antal pladser: max 10 pr. hold

Pris: 6000 kr. inkl. forplejning (kaffe, te, sødt mv.)
Depositum ved tilmelding: 2000 kr. 

Hvem kan deltage: Kursister der har deltaget i ”Find hjem i dig selv” eller har en særlig aftale med Camila Würtzgaard. Har du ikke deltaget i “Find hjem i dig selv”, skal du til en clairvoyant samtale (“optagelsessamtale”) med Camila Würtzgaard for at få afdækket dit nuværende ståsted. Dette for at sikre bedst muligt udbytte og for at passe på alle kursister. Samtalen koster 500 kr. 

Pris: 6000 kr. inkl. forplejning (kaffe, te mv.)

Undervisningsmaterialer, lukket onlinegruppe med sparring og kursusbevis er inkluderet i prisen.  

 

Læs mere om tilmelding, betaling & vilkår på: https://wurtzgaard.dk/priser-betalingsaftaler-vilkar/

 

Der tages forbehold for ændringer i undervisningens indhold, da forløbene tilrettes løbende med henblik på at holdets kursisterne får mest muligt ud af forløbet.  

Det siger tidligere kursister

”Efter en fantastisk clairvoyance hos dig, Camila, stod det klart for mig, at jeg skulle på en af din spirituelle clairvoyance forløb. Du matchede, alle de ønsker, jeg selv havde gået at ledt efter – i forhold til min videreudvikling i den spirituelle verden.
Hold nu lige fast, hvor er jeg glad for, at du nu er netop min coach og læremester. Du er en fantastisk lærer, der har et øje på hver finger i undervisningen, hvilket gør, at du har et overblik over alle på holdet. Du udfordrer mig positivt til, at jeg yder mit bedste. Dine øvelser er gode og gennemtænkte. Øvelserne giver mening, og er lavet, så det virker legende, og er sjove at arbejde med for alle.
Du har fået sammensat mit hold, så jeg føler mig tryg med de andre fantastiske kvinder. Du har givet mig muligheden for at udvikle mig. Du er inspirerende på mange måder. Du får givet udtryk for værdier, der er vigtig, at man har med sig.
Jeg elsker, at du pointerer, at vi alle i den spirituelle verden, er kollegaer, og at der er plads nok til alle. Vi har forskellig fortid, hvilket også gør, at man tiltrækker lige præcis de klienter/mennesker, vi skal hjælpe.

Tak for dit fantastiske skønne humør. Det smitter, og gør at holdet er en stor humørbombe, hvor man hygger sig.
Jeg kan kun give dig de bedste anbefalinger herfra, både som klient og kursist. Så hvis nogen overvejer et spirituelt forløb, så skyld dig at tilmelde dig en af de forløb hos Camila.
Du er en ener, og jeg beundrer dit spirituelle potentiale. Du er fantastisk. Er dybt taknemmelig over, at jeg blev guidet til dig. Mit liv er nu på rette kurs, mod mine drømme og mål.
De varmeste anbefalinger fra mig til dig.
Berit Daugbjerg”   

—   

”Bare gør det  jeg vidste ikke helt hvad jeg gik ind til , men vidste bare at det skulle jeg . Jeg har fået meget ud af det . Sød og dygtig Underviser. Undervisningen har en god fordeling af teori og praksis, der er også plads til leg og sjov og der er altid plads og tid til DIG. Du bliver fyldt op med energi , da der er masser af energi at hente Jeg vil klart anbefale det , da du kan lærer rigtig meget om dig selv ” 
(Betina)  

—  

”Perfekt forløb til dig som ønsker at finde ro og finde ind til din egen kerne Øvelse i at være sig selv, finde ro i at være dig! Og ingen andre. Jeg er taknemmelig for at være med på holdet, jeg har udviklet mig rigtig meget igennem første forløb og også 2 forløb. (bare spørg den søde underviser) Jeg kan møde op træt til kurset, men at sidde i sin bil på vej hjem fra kurset af (kl. 22 om aftenen) med masser af energi, og man har lyst til at råbe og synge i bilen på vej hjem, shit det er en vild følelse  Der er plads til følelser og alle acceptere hinanden. Det er det fedeste i verden . Jeg har fundet ro, fundet ud af hvad jeg kan i det spirituelle, wow det vildt. Tak for dig Camilla.
JEG ANDBEFALER DETTE FORLØB TIL ALLE DER VIL UDVIKLE SIG SELV MERE, OG BLIVE MERE SPIRITUEL .. Jeg har altid ønsket mig et udviklingsforløb siden jeg ik var ret gammel, og nu står jeg i et  Følg dine drømme, de kommer når du mindst venter dem, og de kommer når du er klar 
(Maja)