Udviklingsforløb

FIND HJEM I DIG SELV – personligt og spirituelt udviklingsforløb

ved Clairvoyant Medium & læreruddannet Camila Würtzgaard

 

”I min optik er vi alle spirituelle væsner. Når først vi finder ind til kernen af vores spiritualitet og begynder at leve i overensstemmelse med denne, vil livet virke meget mere meningsfyldt og vores sande potentialer vil blomstre.” 

 

Glæd dig til et personligt og spirituelt udviklingsforløb der hjælper dig med at finde ind til kernen i din spiritualitet  og dermed ”hjem i dig selv”. 

I løbet af 16 uger skal vi arbejde med din udvikling alt sammen i en hyggelig, hjertevarm og tryg atmosfære sammen med andre skønne mennesker. Under forløbet vil du opdage DINE unikke evner, talenter og potentialer og lære at bruge dem aktivt i samklang med de universelle love. Så hvorfor kæmpe en kamp, når du kan lære at opnå tingene meget lettere – blot ved at have kendskab til nogle enkelte teknikker….?

 

Forløbet bygger helt grundlæggende på tanken om spirituelt lederskab: at kunne lede sig selv på en autentisk måde ved at følge sin intuition og tage ansvar for sig selv og sin egen energi og dermed skabe de bedst mulige forudsætninger og det liv, DU ønsker – uden at gå på kompromis! Målet med forløbet er således at ruste dig til at stå stærkt i sig selv, følge din mavefornemmelse og turde leve livet ud fra hjertet dvs. ønsker og drømme og det der føles rigtigt for DIG! Når du først lærer at leve ud fra hjertet, vil du opleve at ting kommer til dig meget lettere og sætte dig fri af de udfordringer, du kæmper med til dagligt!

 

Under forløbet vil du opleve, hvordan det spirituelle, koblet med værktøjer og metoder fra forskellige psykologiske retninger, vil hjælpe dig med at skabe større balance i dit liv, så du opnår bedre selvværd og større selvtillid. Undervisningen tager udgangspunkt i de spirituelle grundprincipper: at lytte til og følge sin intuition, arbejde med og forvaltning af sin energi, meditation, tillid, brugen af universelle love og flere. Samtidig lægges der stor vægt på arbejdet med tanker, følelser & følelseshåndtering og -regulering o.lign. Der er stor fokus på selvudvikling, da spirituel og personlig udvikling unægtelig hænger sammen. Ønsker du at åbne op for den spirituelle verden (og have en god oplevelse med det!), er det ligeledes vigtigt, at du har kontakt til dit indre, kan mærke dig selv og udstyres med solide redskaber, der virker. Derfor er forløbet også et godt afsæt til (yderligere) spirituel udvikling/åbning, da du får skabt et godt fundament og god en jordforbindelse!!

 

Undervisningens afsæt er altid det hele menneske. Der arbejdes med kroppen, sindet og ånden på samme tid, hvilket igangsætter en proces, der sigter mod ro i sindet, fred i kroppen og kontakt til sjælen / det åndelige – dette for at opnå stabilitet og balance i livet samt større livsglæde og velvære. Forløbet er kendetegnet ved at arbejde ned i kroppen og genfinde et værens’mode, hvorfra du kan mærke efter og træffe beslutninger. Der arbejdes således væk fra det kendte mentale fokus (hovedet) og ned i kroppen, hvor du kan få en pause og mærke efter, så kan du tænke og reflektere efterfølgende. Du bliver således bekendt med værktøjer, der kan bruges som alternativ og supplement til dine (formentlig) automatiserede tanker og handlinger – og lærer samtidig hvorfor kroppen er vejen til sindet og ånden (også kaldet sjælen: stedet hvor dine potentialer, særlige talenter og sande drømmer er) 

 

Undervisningen bevæger sig således på et kontinuum fra personlig udvikling; hvor der arbejdes med effektive redskaber til at klare livets udfordringer samt mere spirituel udvikling; hvor der er fokus på energiarbejde og -håndtering, bevidsthedsudvidende træning samt kontakt til og kommunikation med åndeverdenen. Forløbet tager således udgangspunkt i det bedste fra to verdener.

 

Selve undervisningen er fordelt over 8 hverdagsaftener med fjorten dage imellem hver mødegang. Undervisningen foregår via vidensdeling, praktiske øvelser samt små hjemmeopgaver, man kan lave inden næste mødegang for at booste den personlige og/eller spirituelle udvikling. Du vil ligeledes blive en del af et lukket online netværk, hvor du løbende kan dele dine oplevelser og sparre med de øvrige kursister og undertegnede, samt søge råd og vejledning.

Når forløbet er slut har du:

 • fået redskaber til at leve livet indefra (lytte til din intuition/ dit hjerte og turde følge det), så det ikke er de ydre omgivelser, der er afgørende for de valg du træffer.
 • arbejdet med din indre styrke & tankens kraft
 • fået et effektivt indblik i hvordan dine tanker (og følelser) skaber din virkelighed og hvordan du kan arbejdede effektivt med disse, så du begynder at tænke mere positivt.
 • tilegnet dig viden om hvordan du effektivt kan bekæmpe og slippe uhensigtsmæssige mønstre, der kan lede til dårlig selvværd og selvtillid, udbrændthed, bekymringer, angst o.lign.
 • tilegnet din viden om og arbejdet med (forskellige former for) meditation & visualisering
 • tilegnet dig viden om spirituelle grundprincipper og universelle love. Du lærer blandt andet hvordan du kan tiltrække ting ind i dit liv – en viden der vil støtte og hjælpe dig hver dag resten af dit liv!
 • tilegnet dig viden om den åndelige verden og åndelig udvikling
 • arbejdet med bevidsthedsudvidende øvelser og trænet din kontakt / kommunikation med åndeverdenen i et trygt og sikkert miljø og under kyndig vejledning
 • trænet og arbejdet med dine psykiske sanser – herunder træning i clairvoyance
 • fået viden om og redskaber til at kontrollere din energi, så du ikke føler dig drænet og træt. Du har naturligvis også fået teknikker til, at rense din energi og tanke dig selv op energi med fornyet energi.
 • tilegnet dig viden om god etik og moral – når man kan sanse andre
 • fået små hjemmeopgaver der kan booste din personlige og spirituelle udvikling (valgfri)
 • mødt andre mennesker der er samme sted som dig, fået et netværk og medlemskab i en onlinegruppe, hvor du altid kan sparre med dine medkursister og underviser
 • og meget mere…

 

Forløbet er kanaliseret og tilpasset af Clairvoyant Medium Camila Würtzgaard og henvender sig til alle, der er interesseret i personlig & spirituel udvikling og den åndelige verden – nybegyndere og øvede.

Undervisningen foregår i et hjertevarmt og tillidsfuldt rum og samspil. Forløbet tilrettelægges og finjusteres hele tiden i samråd med den åndelige verden, så alle deltagere får mest muligt ud af det – og vi når omkring evt. ønsker i videst muligt omfang. Der skal være plads til det, i kommer med. Camila Würtzgaard forbeholder sig derfor retten til at ændre i programmet med henblik på at støtte flest muligt i deres udvikling. 

 

Alle aftener tager udgangspunkt i en legende tilgang, hvor alle kan være med – og glæde vægtes højt! Det skal være sjovt at lære, sjovt at udvikle sig og SJOVT AT LEVE !!

 

Jeg glæder mig rigtig meget til at arbejde med DIG

– og til at hjælpe dig med at finde hjem i dig selv !

 

Praktiske oplysninger

Undervisningen foregår følgende datoer:

-> BEMÆRK NYE DATOER GRUNDET RESTRIKTIONER // COVID-19

 

Hold 5 – UDSOLGT !
Onsdag 2/6 -21
Onsdag 16/6 -21
Tirsdag 29/6 -21
Tirsdag 13/7 -21 
Tirsdag 24/8 -21
Onsdag 8/9 -21
Tirsdag 21/9 -21
Tirsdag 5/10 -21

 

Hold 6 – KUN 2 LEDIGE PLADSER !
Onsdag 20/10 -21
Onsdag 3/11 -21
Onsdag 17/11 -21
Onsdag 8/12 -21 
Onsdag 12/1 -22
Onsdag 2/2 -22
Onsdag 16/2 -22
Onsdag 2/3 -22

 

Tidspunkt: Alle aftener undervises der fra 18.30 – 21.30

Sted: Hans Rosendals Alle 8, 7100 Vejle (Vinding)

Underviser: Camila Würtzgaard

Antal pladser: max 10 pr. hold

Pris: 3000 kr. inkl. forplejning (kaffe, te mv.),

Depositum ved tilmelding: 1000 kr. 

Undervisningsmaterialer er inkluderet i prisen.


Læs mere om tilmelding, betaling & vilkår på: https://wurtzgaard.dk/priser-betalingsaftaler-vilkar/


Der tages forbehold for ændringer i undervisningens indhold, da forløbene tilrettes løbende med henblik på at holdets kursisterne får mest muligt ud af forløbet.
  

Det siger tidligere kursister

At gå på forløbet ved Camila er en virkelig opløftende og udviklende rejse. Hun formår virkelig at skabe et smukt rum hvor der er plads til alle følelser og personligheder, det var for mig næsten som at få en lille familie. På forløbet har jeg lært en hel masse om mig selv, min spiritualitet og fået mange meget effektive redskaber dit at udvikle mig og skabe et fantastisk liv i kontakt med mit hjerte. Camila og forløbet er en kæmpe gave og den bedste investering i et autentisk liv. Noget af det jeg elskede allermest ved forløbet var hvor meget Camila trækker på sit talent, det er nede på jorden med, undersivning du kan bruge til noget, og på samme tid er det hele vejen igennem guidet fra åndelig verden, så man altid får lige de redskaber med man har brug for. Jeg har ikke andet at sige end at Camila og hendes forløb har de varmeste anbefalinger, det er virkelig et sted der er fyldt med kærlighed og kan være livforandrende hvis man vil! Af hjertet tak for denne mulighed! (Dittemila)

 

“Jeg har deltaget i et forløb hos Camila, “ find hjem i dig selv “, en fantastisk oplevelse , en personlig udvikling hvor Camila er den mest fantastiske guid , vil meget gerne takke Camila for denne oplevelse og anbefale andre at prøve det” 🌹 (Marianne)

 

”Jeg startede på Camila`s hold med en nysgerrighed på, hvad er dette for noget. Jeg fandt ret hurtig ud af, det virkelig var noget, jeg kunne bruge til noget godt for mig selv. 
Jeg har fået rigtig mange redskaber til, hvordan jeg meget nemmere, kan komme mere i ro og få en indre styrke og stå meget mere fast i mig selv. Jeg har lært meget om mig selv og fået en forståelse som jeg ikke vil være foruden.
Jeg bruger redskaberne HVER dag og jeg kan kun varmt anbefale andre til at tage dette kursus. Du vil lære rigtig meget og så koster det ikke ret meget i forhold til ALT det, du får med hjem. 
En rigtig god investering i dit eget liv.”(
Alis) 

 

 

 


© Tekst & billeder på hjemmeside er underlagt copyright by Camila Würtzgaard

Lån af tekst & billeder kræver skriftlig tilladelse fra Camila Würtzgaard