Persondatapolitik hos Würtzgaard Kanalisering

Würtzgaard Kanalisering indhenter kun persondata i de tilfælde, hvor dette skulle være relevant for os, og vi vil kun indhente persondata, hvis det er relevant for din aktivitet hos Würtzgaard Kanalisering.

Ved indsamling, behandling og anvendelse af dine persondata overholder vi altid alle relevante lovbestemmelser.

Vi vil kun opbevare dine persondata, så længe det er relevant for den hensigt, hvormed de blev indsamlet.

Oplysninger vi indsamler

Hvis du ønsker at købe og modtage et produkt eller en ydelse fra os, har vi brug for at indsamle visse persondata for at kunne gennemføre bookinger og for at kunne tilbyde dig vores services.

Vi indhenter oplysninger som f.eks. navn, e-mailadresse, adresse, telefonnummer og betalingsoplysninger. Vi indhenter kun oplysninger gennem dig personligt.

Würtzgaard Kanalisering indsamler og behandler dine persondata, når du tager kontakt til os, booker en tid, betaler for en ydelse eller har anden aktivitet i virksomheden.

Den dataansvarlige

Den dataansvarlige for indsamling, behandling og anvendelse af dine personoplysninger på www.würtzgaard.dk er stifter og ejer af virksomheden Würtzgaard Kanalisering: Camila Würtzgaard.

Behandlingsgrundlag og formål

Dine almindelige kontaktoplysninger som navn og telefonnr. indhenter vi for at kunne booke og levere den ydelse, som du har købt/ bestilt hos os. Dit telefonnummer og din e-mailadresse indhenter vi for at kunne sende dig en bekræftelse samt faktura.

Dine oplysninger (undtagen din e-mailadresse, hvis du har givet samtykke til behandling heraf med henblik på modtagelse af nyhedsbrev) vil blive slettet senest 5 år efter, at du har modtaget din vare eller ydelse.

Andre modtagere af personoplysninger

Vi sælger ikke dine persondata til tredjemand, og vi overfører ikke dine persondata til tredjelande.

Vi har vores hjemmeside hos Unoeuro.com, som fungerer som vores databehandler. Alle persondata som du oplyser på vores hjemmeside vil blive opbevaret i Unoeuros datacentre.

Vi har indgået databehandleraftaler med vores databehandlere, hvilket er vores garanti for, at de overholder gældende regler om beskyttelse af dine personoplysninger.

Dine rettigheder

Som den registrerede har du en række rettigheder, som vi til enhver tid skal sikre opfyldelse af. Du har ret til at anmode os om følgende:
• At få adgang til og få rettet/ændret dine persondata
• At få slettet persondata

Du har derudover ret til at protestere over behandlingen af dine personlige data, og du har ret til at indgive klage til en databeskyttelsesmyndighed.

Ønsker du ikke længere, at vi skal behandle dine personoplysninger, eller at vi skal begrænse behandlingen af dine personoplysninger, kan du også sende os en anmodning herom til vores emailadresse camila@wurtzgaard.dk