Priser, tidsbestilling & afbudPRISER
– ved ønske om flere deltagere til en session pålægges 50% af ydelsens pris pr. (ekstra) klient

Spirituelle sessioner1300 kr.
– clairvoyance
– afdødekontakt
– healing
– fjernhealing med clairvoyante beskeder

Virksomhedsrådgivning/ supervision 1700 kr.
Healing på briks m. clairvoyante beskeder (90 min.)1700 kr.
Fjernhealing uden clairvoyante beskeder + info på mail (30 min) 800 kr.
Krops-og psykoterapi (90 min.) – pris ved forløb1000 kr.

Kursus- og uddannelsespriser kan findes i forlængelse af forløbsbeskrivelse

👉 Der afsættes 60 min. til alle sessioner med mindre andet står anført. Alle sessioner tilbydes som fysisk fremmøde eller via fjernforbindelse – dette aftales ved tidsbestilling.

Ønsker du at høre mere om eller booke et privatarrangement (klarsyn, venindeaften, foredrag, polterabend eller lign.), kontrakt venligst Camila Würtzgaard på 28290905 eller camila@wurtzgaard.dk

Du er velkommen til selv at optage spirituelle sessioner (lyd), så du kan genhøre det på et senere tidspunkt.

TIDSBESTILLING 

Alle tider bestilles via telefonisk henvendelse på 28290905.

Er jeg forhindret i at besvare dit opkald, bedes du lægge en besked på min telefonsvare med dit navn, telefonnummer og ønsket med din henvendelse, så ringer jeg retur til dig hurtigst muligt. 

Jeg bestræber mig på at besvare alle henvendelser hurtigt – og helst indenfor 2 døgn. Der kan forekomme ventetid i forbindelse med uddannelsesophold, retræter eller travlhed.

Det er ikke muligt at booke tider over mail, da det er vigtigt for mig, at du får muligheden for at fornemme, om jeg er den rette til at hjælpe dig. 

Vælger du at booke en tid, får du tilsendt en bekræftelse med praktisk info på mail.

Sessioner med fysisk fremmøde afvikles på Hans Rosendals Alle 8, 7100 Vejle (Vinding). Der er mulighed for gratis parkering på adressen. Ved ankomst er du velkommen til at gå ind og tage plads i venteværelset. Kom gerne så tæt på den aftalte tid som muligt, da det er vigtigt for mig at værne om mine klienters diskretion samt sikre mig den nødvendige tid til energihåndtering – særligt vigtigt ved spirituelle sessioner.

BETALING 

Der er mulighed for at betale med mobilepay på nr. 759909 (Würtzgaard Kanalisering) eller via bankoverførsel – oplysningerne fremgår af den faktura, du får tilsendt efter end session. Ved fjernsessioner betales sessionen inden den aftalte tid. Det kan aftales, at fakturaen fremsendes før sessionen.


AFBUD & UDEBLIVELSE

Ved afbud senere end 24 timer før den aftalte tid eller udeblivelse opkræves den fulde pris for sessionen. Dette gælder også ved sygdom.


Afbudspolitik vedr. husrens fremgår af den aftale, der indgås og fremsendes i forbindelse booking – herunder betaling af depositum samt restbetaling.

KONTAKTINFORMATIONER
Du er altid velkommen til at kontakte mig, hvis du har spørgsmål eller er interesseret i at høre nærmere. Jeg træffes på:

  • Telefon: 28 29 09 05
  • Email: camila@wurtzgaard.dk

BRUG FOR HJÆLP TIL AT FINDE VEJ?
Nedenstående kort fra google maps guider dig hele vejen til adressen.